за този сайт

rossenovОт дете обичам смешните неща. Бях абониран за всички достъпни хумористични издания на бившите социалистически страни, изрязвах карикатурите и текстовете, които ми харесваха и ги лепях в албуми. С удоволствие ги показвах на приятелите си, смеехме се и се забавлявахме заедно.

Интернет дава несравнимо по-големи възможности да споделиш това, което ти носи настроение. Направих този сайт с намерение да покажа карикатури на мои любими художници, умни и мотивиращи мисли на велики хора, смешни анекдоти, абсурдни изречения, които те карат да се замислиш.

Не преследвам количество, такива сайтове има много и не смятам да се състезавам с тях. Предпочитам карикатурите без думи и кратките анекдоти, но ще правя изключения, когато си струва. Хората се смеят на различни неща и се замислят върху различни неща, така че не очаквам всеки да хареса сайта и неговото съдържание.

Но се усмихвам заедно с тези, които намират повод да се засмеят.

Смешното е навсякъде. Ето една от любимите ми карикатури, която намерих в прекрасната книга на Джун Коен "Необичайно полезна книга за Web".

idiot

Да се развиваме!

Ако имате желание да ми пишете, направете го на следния мейл адрес - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Лъчезар Росенов